|
Post by admin upa :) on Jan 5, 2006 19:48:39 GMT 1
|
|
Artur
upa-collective
|
Post by Artur on Jan 5, 2006 20:44:24 GMT 1
Jest pieknie. ;D Prosilbym jednak o stosowny Komentarz (podpisy) wyjasniajace cel i okolicznosci poznania szejka.......
|
|
Artur
upa-collective
|
Post by Artur on Jan 5, 2006 23:04:52 GMT 1
|
|
|
Post by admin upa :) on Jan 5, 2006 23:08:05 GMT 1
no dobrze - wlasnie rozmawialem z szejkiem przez [glow=red,2,300]satelite[/glow] !!!! i zgodzil sie na maly wywiadzik ... wiec za jakis czas wpisze co tam ten bogacz bredzil mi do uszka
|
|
Artur
upa-collective
|
Post by Artur on Jan 5, 2006 23:12:00 GMT 1
byle szybko bo predko sie nudze
|
|
Artur
upa-collective
|
Post by Artur on Jan 6, 2006 0:16:29 GMT 1
i po co bylo sie z taka lajba obnosic? Polak potrafi ;D Wspomoglismy szejka na tej obcej ziemi. Podwozka byla, w domu jadlo i picie.... a on tylko "bede rzygal, bede rzygal" po arabsku....... zrozumielismy to dopiero gdy zarzygal cala hacjende ....... no coz jaki szejk taka goscina... a z tej karty nawet na dwa cabrio nie starczy³o......
|
|
|
Post by szejkabualiwali on Jan 23, 2006 16:00:59 GMT 1
i po co bylo sie z taka lajba obnosic? Polak potrafi ;D Wspomoglismy szejka na tej obcej ziemi. Podwozka byla, w domu jadlo i picie.... a on tylko "bede rzygal, bede rzygal" po arabsku....... zrozumielismy to dopiero gdy zarzygal cala hacjende ....... no coz jaki szejk taka goscina... a z tej karty nawet na dwa cabrio nie starczy³o...... wypraszam sobie - mowilem ze zbiera mi sie na wymioty w roznych jezykach ale te pijaki ni w zab nic nie rozumieli - slyszalem od naszego ambasadora w Polsce, ze macie tu takie przyslowie, ktore obrazuje te sytuacje: "mowic do slupa a slup jak d...a" - pokazywalem na migi, ze juz niewiele mi potrzeba - a oni nawet mowy ciala nie zrozumieli - w takim byli oplakanym stanie - widac rakija byla za mocna a juz jak zle sie stalo to mnie pobili i okradli a pozniej jako zakladnika trzymali ... nie wiem czy tak wyglada polska goscinnos bo ambasador Ali mowi ze jak sie w polsce na jakims przyjeciu z ministrami spotyka to pozniej nieprzytomnego BOR do domu odwozi i zawsze karty kredytowe sa na miejscu - sam nie wiem co mam o tym myslec ...
|
|
|
Post by szejkabualiwali on Jan 23, 2006 22:48:33 GMT 1
widzialem dzisiaj na tym forum oprycha roberta, ktory mi karty kredytowe ukradl z 2 oprychem arturem, ale nie mial sie oprych robert odwagi wpisac na forum
|
|
QBA59
upa-collective
|
Post by QBA59 on Jan 24, 2006 16:11:14 GMT 1
ale jazda! panowie nie wiedzialem co sie tam wyrabialo... : )
|
|
QBA59
upa-collective
|
Post by QBA59 on Jan 27, 2006 12:24:45 GMT 1
[glow=red,2,300]wszystkiego najlepszego dla szejkabualiwali z okazji urodzin. niech ropa tryska w nieskonczonosc i oddali sie widmo rewolucji ludowej w jego kalifacie.[/glow]
|
|
|
Post by szejkabualiwali on Jan 27, 2006 17:43:09 GMT 1
wzruszony jestem az mi lzy pociekly - nie musze chyba dodawac ze lzy petrodolarow
|
|